SPICCO

SPICCO Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 400 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spicco. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 21:35 Eten was echt van super kwaliteit !!!! Fantastisch gegeten !!!!!
10 aug 2022 om 14:08 Bezorging was iets later, netjes gebeld. Dus geen probleem. Eten was waard om iets langer te wachten. Super lekker en verzorgd
7 aug 2022 om 19:39 Er stond aangegeven 45-70 min bezorgtijd en de bezorgtijd van het restaurant was 55 min op het moment. Uiteindelijk na 1,5 uur kwam het eten nadat ik gebeld had waar het bleef. Dit was erg jammer!Het eten was overigens heerlijk zoals altijd.
6 aug 2022 om 19:44 Zeer smakelijk en vers
29 jul 2022 om 21:00 Ik heb besteld met bezorg tijdstip 18.45 u. De bestelling werd vervolgens bevestigd met bezorg tijdstip 20.15. Meteen gebeld maar kreeg antwoordapparaat.ingesproken dat ik 1,5 uur extra bezorgtijden niet vind kunnen.
25 jul 2022 om 9:18 De bestelling was geplaatst voor 17.00 en het eten zou om 17.45 worden bezorgd. Het kwam uiteindelijk pas 18.20 zonder verdere communicatie over vertraging.
21 jul 2022 om 22:37 Ik kreeg de verkeerde pizza, de quattro formaggi ipv de quattro stagioni, maar het was lekker hoor, dus geen probleem
9 jul 2022 om 22:09 Heerlijke ravioli en pasta carbonara besteld bij Spicco. Leuk dat je er ook een glaasje limoncello bij krijgt. Eten was erg smakelijk. De bezorging mag iets sneller, maar begrijpelijk dat het iets langer duurt op de zaterdag avond.
9 jul 2022 om 21:14 Zwarte randen aan de pizza bodem niet te snijden
8 jul 2022 om 7:00 Had om half 6 besteld of het eten om half 7 bezorgd kon worden....kregen uiteindelijk pas het eten 10 over 7!!!
7 jul 2022 om 21:04 Ongelofelijk 18:11 ons eten besteld, via de site de bevestiging dat deze 19:10 uur bezorgd wordt. Na 2x bellen de reactie het is druk bla bla… 20:10 uur kwam uiteindelijk het eten. Als het druk is… geef dan in ieder geval een belletje. Eten super
12 jun 2022 om 22:59 Het eten en de bezorging waren super. Een aanrader