SPICCO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 428 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spicco. Meer weten? Ontdek meer

17 nov 2022 om 21:35 Matige pizza en heel bescheiden portie pasta. Pizza was niet echt warm meer en zag er onaantrekkelijk uit. De vier seizoenen van deze quattro stagioni waren versmolten tot één bijna onherkenbare massa. Scoort op smaak een fletse voldoende.
12 nov 2022 om 22:20 Besteld om 18.06. Afgeleverd om 20.25!
5 nov 2022 om 23:57 Prima, warm en veel sneller dan de trekker.
4 nov 2022 om 21:35 Warm, smaakvol, snelle bezorging, gewoon top!
1 nov 2022 om 11:53 Was erg laat met de bezorging en de pizza's waren verkeerd belegen. Was een teleurstellende ervaring.
31 okt 2022 om 10:24 Op internet stond al vermeld: “bezorging onderweg”. Na half uurtje nog niets ( restauramnt naar huis is ca 2 min met de fiets).. Gebeld, reactie was: pizza’s gaan net de oven in!!! Van de pizza.s waren er 2 echt goed, de andere 2 bijzonder matig.
24 okt 2022 om 19:53 Voor een heerlijke pizza's moet je even op wachten. Dan weet je vers en ambachtelijk gemaakt is. Niet te vergelijken met die binnen 10 minuten zijn gemaakt.
20 okt 2022 om 19:41 Superlang moeten wachten op een simpele spaghetti bolognese. Carpaccio zat ook vol met spier die was minder en bezorg tijd veel te lang op de thuis bezorgd app gaf die ook 25 min aan duurde 1,5 uur
7 okt 2022 om 20:37 Pizza was goed maar koud bij bezorging
3 okt 2022 om 17:35 we miste ook een ingrediënt op een pizza de ricotta op de pizza stefano. ook de bezorging zou eerst 59 minuten zijn toen 78 en uiteindelijk duurde het 1,5 uur. Ook het brood bij de bruchetta was veel te hard was niet te eten .
25 sep 2022 om 20:25 Eten was erg goed, alleen wat weinig.
23 sep 2022 om 21:56 De porties in weekend zijn significant kleiner. De bezorging is wederom erg laat. Men bevestigen een bezorgtijd, maar tel daar ruim 30 minuten bij op. Meldt bij je klanten als je een tijd niet haalt, laat ze niet wachten